Габарити ділянки і її розміщення по відношенню до міської вулиці дали можливість функціонально розділити вхід в громадську частину будинку, яка займає два поверхи, від входу в житлову частину і організувати затишну зону з майданчиками відпочинку для дорослих і дітей в західній частині ділянки, захищеній від шумної вулиці самим будинком.
Житловий будинок трисекційний, дев’ятиповерховий. Переважаюча орієнтація житлових кімнат – схід-захід.
Головний вхід в приміщення громадського призначення завдяки поздовжньому профілю вулиці – з тераси на другий поверх, при вході – стоянка для автомобілів.
Завдяки виступу за межі житлового поверху, облицюванню, розмірам і конфігурації вікон громадські поверхи впізнаються в архітектурній композиції будинку. Для створення характерного силуету застосовуються вежі, фронтони і напівциліндричні  склепіння на рівні даху.
Архітектори Орес Кос, Світлана Кос